A látvány felizzítja a vágyakat

Izgató képek: Csak láncok takarták Arianny Celeste kebleit

Arianny Celeste tulajdonképp semmi olyat nem mutatott, ami erkölcstelen lenne, de fotóiból mégis kilométerekre süt az erotika, és az embernek kedve lenne odébbpöckölni azokat a gyöngyöket!

Láncok között, mégsem béklyóban: izgató látvány Arianny Celeste! képgaléria

2011.07.22 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic/Nuts (A galériához KATT a képre!)

Ránézésre senki meg nem mondaná, hogy nem valami hamvas tinilányt látunk a képeken, aki épphogy kisétált az iskolapadból: a nevadai születésű Arianny Celeste bizony tavaly már a 25. gyertyát is elfújta a születésnapi tortáján. Ez persze egyáltalán nem befolyásolja a szépségét, sőt!

A szépséges modellt érthető módon a magazinok is nagyon szeretik, olyan nagynevű újságok oldalain jelent már meg eddig, mint az FHM, a Playboy, vagy a Maxim, most pedig a Nuts kért tőle egy igen erotikusra sikerült fotósorozatot.

Nehéz eldönteni, mi van nagyobb hatással az olvasóra, vajon a tökéletesen kidolgozott test, a buja tekintet, vagy az a különleges sejtelem, ahogy elképzeljük, vajon mi lenne, ha azokat a láncokat kissé el lehetne húzni, mindenesetre az összhatás egyértelműen magával ragadó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.