Izgatóan illegette magát a gyönyörű modell

Egy szexi harisnya és más semmi: Emma Frain nem takarta melleit se

Igencsak gondban lennénk, ha valaki azt kérné, keressünk valami hibát Emma Frain szoborszépségű idomaiban: a legszebb mellek brit tulajdonosa már nem először okoz forró pillanatokat nálunk.

Kéjesen vonaglott Emma Frain képgaléria

2011.07.26 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic/EmmaFrain (A galériához KATT a képre!)

Emma Fraint elnézegetve egy szemernyi kétségünk sem férhet hozzá, miért is ő kapta "a legszebb mellek tulajdonosa" címet Angliában.

Ami azt illeti, a szigetországon kívül is igen jó esélyekkel indulna, még akkor is, ha hozzá kell tenni, hogy ebben nem annyira a természetet illeti a dicséret, mint a plasztikai sebészt. A lényeg úgyis az összhatás.

Az egyetlen aggasztó dolog, hogy Emma kezd egy kissé... hmm... azt hiszem, úgy mondják diplomatikusan: "asszonyosodni", legalábbis ott deréktájon mintha a szokottnál kicsit párnásabb lenne.

Lehet, hogy megint eljön a kerekebb formák ideje és végre fellélegezhetnek azok a nők is, akik nem férnek bele a fejlődés előtt álló kamaszlányokra tervezett ruhákba?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.