Igazi nehézbombázó a melegágyban

Vérforraló képek - Dögös szőke maca XXL-es ciciket tálal fel

Csak a Zasszony meg ne tudja, miért járkál a kertész a szokottnál is lelkesebben a melegházba. Pedig ha egyszer betenné oda a lábát, bizony igencsak meglepődne, miféle dugványozás zajlik ott!

Hatalmas dudákkal várja a megművelést Alex Hart képgaléria

2011.09.07 19:29ma.hu

"Drágám, csak átugrom az üvegházba, van pár palántám, amit dugványozni kell" - na ez az a mondat, amire az átlagos háziasszony gyanútlanul legyint és visszafordul a mosogatóhoz, miközben valahol az agya legmélyén azért megmoccan valami homályos kétely, de annyira finoman, hogy a következő pillanatban már el is felejti.

Fotó: Dani.com (A galériához KATT a képre)

Pedig ha egy kicsit jobban odafigyelne, mindjárt gyanús lenne, vajon miért kell a palántázás előtt gondosan letusolni, meg hát a virágok nem vették volna zokon a borostát se, de az arcszesz végképp túlzásnak tűnne - akárcsak a vasalt ing a munkásköpeny helyett.

De nem tűnik annak, mert mint mondtuk, átlagos háziasszony nem fog gyanút. Így aztán az a mázlista kertész, aki felfogadja segéderőnek Alex Hartot, zavartalanul dugdoshatja a...

Nos, a palántákat, mi mást!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.