Izzó fotók levetkőzve vagy sejtelmes lengében

Ez aztán az izgató: Formás popsi és kivillanó cicik - 18+ képek!

Néha nehéz eldönteni, direkt feszíti a húrt Rosie Huntington-Whiteley vagy csak úgy szórakozásból gyűrögeti magán a ruhát, de amit imitt-amott látni enged, hát... Ígéretes látvány!

Rosie Huntington lilában csábít képgaléria

2011.08.30 19:29ma.hu
Fotó: GQ/Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Általában szeretjük, ha egy formás női hölgyemény megszabadul a ruháitól, de amit Rosie Huntington művel a félig elhúzott textillel, az határozottan vérpezsdítőbb látvány, mint az, ha megmutatná magát pucér valójában.

Csak az a különös, hogy miért unatkozik ennyire?

Fából kell lennie annak a férfinek, aki előtt egy ilyen szépség illegeti magát kivillanó mellbimbókkal, és utána mégis ásítozásra készteti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.