Egy valódi kristály a kövek közt: a szexi Krystal

Izgató tetoválás a legszebb helyen...

Krystal a nevéhez méltóan valóban kiemelkedik a rideg kövek egyhangú komorságából, és beragyogja az egész tengerpartot. Vele búcsúzunk a héttől!

2011.08.26 19:29ma.hu

Igazi kristályra, mi több: gyémántra bukkantunk, akin nem is olyan nehéz felfedezni a csiszolás nyomait, de be kell látnunk, csak kevés olyan gyémánt van, akihez nem kell hozzányúlni, csak kicsit megtisztítani a felső rétegtől, és máris tökéletesen káprázatos látványt nyújt.

Krystal esetében nehéz eldönteni, mi vonzza jobban a szemet, ezért leginkább csak úgy ugrándozik a tekintet: hol a két gömböcre formázott mellét vagyunk kénytelenek bámulni, hol az öle csábítja szemérmetlenül a tekintetet egy tökéletesen elhelyezett tetoválással.

Hmm... Így tényleg kellemes lesz a hétvége!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.