Kifigyelt a falatnyi bikiniből a bimbó

Vérforraló fotók: nem fértek a cicifixbe Coco dudái

Ha valakinek akkora mellei vannak, mint Cocónak, nem csoda, ha lépten-nyomon szabadulni akarnak a bikiniből. Hát még ha az a cicifix három számmal kisebb is a kelleténél!

Vigyázat, szöknek Coco cicijei! képgaléria

2011.07.20 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Elképesztő, fenomenális, gigantikus - csupa-csupa szuperlativusz jut eszünkbe, ha Coco kebleire nézünk, persze mi másra gondolhatnánk ekkora méretes idomok láttán? Ő pedig nem is fukarkodik a látvánnyal, amikor csak teheti, jól kiemeli a látnivalókat, néha még jobban is, mint szeretné.

A mellek minden bizonnyal azt gondolják, épp elég nagyok ahhoz, hogy önállóan útra keljenek, és ehhez az első lépés az, hogy ki kell szabadulni a bikinifelsőből.

Most is így tettek, amikor a 32 éves modell - eredeti nevén Nicole Natalie Austin - épp Miami partjainál úszkált a tengerben. Persze mi már jól tudjuk, hogy a hullámok mindig veszélyesek a kétrészes ruhát viselő hölgyekre, de ez a jelek szerint a legkevésbé sem zavarja a kebelcsodát.

Ilyenkor komolyan irigykedni kezdünk Ice-T-re, mert ha valaki nem tudná: Cocóra is érvényes a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" tiltás, 2008 óta hites felesége a rappernek, sőt, idén júniusban megújították házassági fogadalmukat.

Megint egy nő, akiről lecsúsztunk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.