Lucy Pinder még mindig nem tud parancsolni

Izgató képek: Hoppá, hát ezek a cicik bizony kiestek!

Ha ez így megy tovább, Lucy Pinder mellei lassan önálló személyi számra is igényt fognak tartani, legalábbis láthatóan úgy gondolják, elég nagyok már, hogy önálló utakon járjanak.

Lucy Pinder hozta a formáját, meg a melleit képgaléria

2011.08.25 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Lucy Pinder kezdi elveszíteni a tekintélyét a mellei előtt, legalábbis semmi mással nem magyarázható, hogy már képtelen parancsolni a két rakoncátlan idomnak. Azok, ha úgy tartja kedvük, egyszerűen csak útnak indulnak, megnézik, mi újság a pólón túl, amit persze igen jól is tesznek, mert egy csomó érdekesség van idekinn.

Aztán meg amikor előbújnak, olyan népszerűséggel találják szembe magukat, hogy kedvük szottyan legközelebb is megszökni, a mi legnagyobb örömünkre. Na nem mintha Lucy annyira bánatosnak tűnne emiatt, talán azért, mert a nagy sikerből neki is lepottyan néhány morzsácska?

Az elismerés viszont kétségtelenül a két dudának szól, még akkor is, ha egy picit besegített az a szike is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.