Lekapta a bikinijét - teljesen!

Izgató képek: Nedvesen hegyezte ki a cicijét

Nincs is jobb annál, mint hétvégén leugrani a tengerpartra, ott elcsípni egy szexi cicikirálynőt, aztán hétfőn este az ő képeit nézegetni. A tengerpartban nem, de a szexi képekben segíthetünk...

Nedves szexistennő tengerben és habokban képgaléria

2011.08.22 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Karina Jelinek egyáltalán nem szégyenlős, aminek mi csak örülni tudunk: a hétvégén a tengerparton az sem zavarta, hogy a víz lekapta róla a bikinifölsőt, mi több: még rá is segített és megszabadult a bugyitól is.

Hogy mi volt vele a szándéka, azt csak ő tudhatja, de egyébként is, kit érdekel? A lényeg úgyis az, hogy bombasztikus idomait megszabadította a takarástól, és ahogy a Jóisten megteremtette, pucéran kisétált a vízből.

Aztán otthon még beállt a zuhany alá, hogy némi habbal fokozza az izgalmakat, bár azt nem egészen értjük, hogy ott miért kellett hálóingben a víz alá állnia, de az a pihe-puha ágyikó, amibe utána bebújt...

Reméljük, a macsó fickó ott sem hagyta magára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.