Ezekkel a cicikkel rombolni lehet: kapcsolatokat!

Izgató képek: Gigantikus melleket szabadított ki Imogen Thomas!

Nem szándékosan csinálja, de mit tehetne Imogen Thomas, ha a férfiak bolondulnak az idomaikért, és képesek felrúgni még a párkapcsolatukat is miatta? Végül is érthető...

Minden pasi a dögös Imogen Thomasra vágyik képgaléria

2011.08.12 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Még csak augusztus van, de lassan ideje elkezdeni a fotózkodást a jövő évi naptárakhoz, főleg addig kell kihasználni a lehetőséget, amíg még jó az idő és zöldellnek a fák. Imogen Thomas jól tudja ezt, úgyhogy fogta a legújabb lila bikinijét, belegyömöszölte méretes dudáit, aztán már kattant is a fényképezőgép, szép sorjában készültek a szexi fotók.

Már csak arra az egyre lennénk kíváncsiak, hogy miért szabadult meg a bikinifelsőtől a glamour-modell, ha aztán eltakarta a lényeget? Ez nem tisztességes, felizgatni az embert, aztán meg félúton félbehagyni! Reméljük, a kész naptár még ennél is forróbb lesz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.