Csak úgy vibrál az erotika ebben a nőben!

Izgató képek: Lola Bezerra a megtestesült szexbomba!

Bár nem minden alkatrésze eredeti, azt meg kell hagyni, hogy Lola Bezerra testén alapos munkát végeztek. Az meg már csak rajta múlott, hogy ezzel a karosszériával mit kezd. Nekünk lenne ötletünk.

Jól benyúlt magának a szexi Lola Bezerra képgaléria

2011.08.03 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Jól tudjuk, hogy a 85 éves Playboy-papa, Hugh Hefner leragadt valahol a 24 körüli lányoknál, de azért az idén 27. születésnapját betöltő Lola Bezerra igen figyelmes ajándékkal lepte meg nemrégiben az öregurat. Az argentin lány az ottani nyuszis magazinban egy szexi fotósorozatot villantott az amerikai nagypapa legnagyobb örömére.

Talán azt várta, hátha meggondolja magát Hefner, de van még egy óriási hibája: sajnos nem szőke, és mint tudjuk, a nemrég faképnél hagyott vőlegény csak szőkékkel szeret vigasztalódni.

Úgyhogy Lola kénytelen beérni azzal, hogy mi nézegetjük a képeit - pedig ha tudná, micsoda megtiszteltetés ez neki, mert mint tudjuk, a már jól megszokott este fél 8-as sorozatunkba nem válogatunk ám be akárkit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.