Szívét-lelkét beleadta, mégis kiköpték...

Videó: Vastag Csaba durván megszívatta a riportereket

Nem várt meglepetést okozott Vastag Csaba a héten két rádióstúdióban is, ám a kezdeti öröm után talán csak a kamerák, meg a műsorvezetők jómodora akadályozott meg egy-egy kiadós megkergetést.

2011.08.18 07:32ma.hu

Nem várt vendég érkezett a hét elején két nagy rádióstúdióba is, ám mindkét csatorna reggeli stábjával alaposan kibabrált Vastag Csaba, aki igen szemléletesen illusztrálta, miről is szól legújabb dala. Az első X-Faktor győztese ugyanis nemcsak az új lemezt vitte magával, hanem puszta jószándékból némi kávéval is kedveskedett a műsorvezetőkkel - pontosabban ők úgy hitték, kedveskedik. Pedig ha tudták volna...

Az ébresztő ugyanis minden szempontból feketeleves volt, nemcsak azért, mert alapvetően kávéból készült, hanem azért is, mert Csaba a mesebeli lánykához hasonlóan jól meg is sózta a poharakban gőzölgő italokat. "Belefőztem szívem-lelkem" - magyarázta később széles vigyor közepette.

Fotó: Juventus


Az átverések remekül sikerültek, bár a Morning Show-ban Rákóczi Feri kis híján keresztbehúzta Csaba számításait. Gyanút fogott a túlzott kedvesség láttán, így amikor az énekes kiosztotta saját magának és a három műsorvezetőnek a csészéket, azt javasolta, hogy mindenki adja a saját poharát eggyel jobbra. Csaba "szerencséjére" viszont a tőle balra ülő Vadon Jani addigra már nagyot kortyolt a kávéjából, így a tréfa félig-meddig mégiscsak sikerült, csak Sebestyén Balázs nem értette, mi történt: ő "rendes" kávét kapott.

Nem hallottak kollégáik megtréfálásáról a Juventus műsorvezetői, így az átverés másodszor is sikerült. Ott sem minden csészébe került só, de Péter Petra áldozattá vált, alig tudta, hogyan köpje ki a borzalmas ízű löttyöt. Balogh Tomi meg elég őrült volt hozzá, hogy kipróbálja, miért prüszköl kolléganője, aztán nem győzte ő is törölgetni a száját, és udvariasan Csaba helyett inkább magát kezdte szidni: "Ó, én hülye, óóó, én hülye!"

És hogy mi miatt folyamodott Csaba ehhez a brutális tréfához? Csak az új dalának refrénjét illusztrálta, amiben nagy macsóként azért örül a barátnője lelépésének, mert "Többé nem sózod el a kávét!"

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.