Első ízben állt közönség elé saját dalaival

Vastag Csaba izgult, aztán megmutatta

Vastag Csaba eddigi koncertútjaiból összességében egy Föld körüli út is kijönne, egyvalami mégis csak most először történt meg: végre saját dalait is bemutathatta a közönségnek!

2011.07.30 12:40ma.hu

Rádióból, internetről, tévéből már hallhattunk néhány számot Vastag Csaba első saját albumáról, ám élő koncerten eddig csak a korábbi, részben X-faktoros, részben pedig egyéb, de mindenképp mások által sikerre vitt számokkal állt ki a sármos zenész. Csütörtök este viszont végre megtört a jég, Csaba óriási izgalommal lépett a színpadra, hogy végre szemtől szemben lássa a reakciókat.

"Ezek már a saját dalaim, és mindegyik a saját gyermekem, és mindegyikre nagyon büszke vagyok!" - árulta el Csaba a Fókusznak még a koncert előtt, miközben láthatóan pattanásig feszültek az idegei, ahogyan készült az élő lemezbemutatóra.

Fotó: RTL Klub / Fókusz


Pedig oka nem volt rá, a közönség imádja, nemcsak a zenében nyújtott teljesítményéért, hanem a személyes varázsa miatt is. "Hatalmas a kisugárzása, mindenhonnan csak az emberek iránti szeretet jön, és ennek köszönhetően közöttünk is tartalmas emberi kapcsolatok, barátságok tudnak kialakulni" - mondta el az egyik rajongó.

Csaba a Fánk nevű zenekar kíséretében lépett színpadra, akikkel közösen alakították színpadképessé a zenét, közben persze Csaba nagy gondot fordított a saját "képének" alakítására is: a ruhán kívül az is fontos számára, hogy fizikailag a legjobb formáját hozza. Persze amióta rendszeresen edz, szembetalálta magát egy problémával: hiába sikerült az X-Faktorban megismert stylistjával közösen összerakni egy remek ruhatárat, most könnyen lehet, hogy előről kell kezdeni az egészet, hisz Csaba kezdi kinőni a korábbi ingjeit.

Miután megtalálta a tökéletes fekete fellépőruhát, vett egy nagy levegőt és berobbant a színpadra. A koncert nagyszerűen sikerült, a közönség Csabával együtt énekelte a slágereket, édesanyja pedig, aki ki nem hagyta volna az első önálló dalokból álló fellépést, elsírta magát a meghatottságtól.

Még több hír Vastag Csabáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.