"Akár híres ember is lehet idegen!"

Pataky Attila: Az UFO-k már köztünk járnak!

Pataky Attila mélyen hisz a parajelenségekben és abban, hogy az UFO-k már megszállták bolygónkat. Úgy véli, akár a hírességek közt is lehet olyan, aki csak ránézésre ember.

2011.08.16 07:29ma.hu / RedLemon

Nagy sikernek örvend a hazai humorcsatornán az Űrbalekok című sorozat, amely egy földönkívüli család mindennapjait követi nyomon: az ufók emberi alakot öltöttek és közöttünk élnek. A család tagjaival a sorozatban csupa mókás történet esik meg, vicces helyzetekbe keverednek, amin jókat lehet derülni, de Pataky Attila már kevésbé tartja mulatságosnak a különös kalandokat.

Az EDDA frontembere ugyanis meg van győződve róla, hogy a földönkívüliek valóban léteznek, sőt, valójában már betették lábukat a bolygónkra, csak mivel emberi alakot öltöttek, nem is sejtjük, kik azok. Atis ráadásul nem mostanában kezdett hinni a létezésükben.


"Tizenkét évesen "találkoztam" egy gömbvillámmal, azóta történnek velem dolgok. Minden paranormális tevékenységgel kapcsolatos információ eljut hozzám. A baráti társaságomban pedig körülbelül 15 éve olyan emberek vannak, akik szintén élénken érdeklődnek a téma iránt" - mesélte a sztár az UFO-kkal kapcsolatos élményeiről.

Pontosan ezért gondolja azt is, hogy bár a sorozat konkrét részei kitalált történetekből állnak, az ötletnek lehet valóságos alapja is. "Nem kizárt, hogy az ufók akár egy hétköznapi család képében jelenjenek meg" - fogalmazott a zenész.

"Végtelen megjelenési formájuk lehet, így akár emberi alakot is ölthetnek. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a híres, ismert személyiségek között is van, aki igazából nem az emberi faj tagja!" - mondta.

Arra is van egy elmélete, hogy mit keresnek nálunk a földönkívüliek. "Az űrlények köztünk élnek, és látják, hogy a világ rossz irányba halad. Még nem avatkoztak be, de ha szükség lesz rá, biztos vagyok benne, hogy meg teszik, hiszen egyre veszélyesebbek vagyunk az univerzumra" - magyarázta Pataky, és hozzátette: lenne mit ellesnünk az UFO-któl.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.