Egy fesztiválon keveredtek nézeteltérésbe

Hoppá: Pataky Attila megverte a Jóban Rosszban színészét!

Gyanútlanul ment a motoros fesztiválra Tóth Roland, vagyis Bodolai Bandi és családja, ám egy egyelőre nem tisztázott ügy miatt összetűzésbe keveredett Pataky Attilával. Az esetről filmfelvétel is készült.

Pataky Attila és a Jóban Rosszban forgatása képgaléria

2011.06.23 16:29RedLemon

Verekedésbe keveredett az Edda frontembere és a Jóban Rosszban színésze, ám mielőtt még bárki is véleményt mondana, gyorsan eláruljuk: csak a tv2 népszerű sorozata kedvéért szorult ökölbe Pataky keze, és a kamerák is jó előre be voltak izzítva a jelenet rögzítésére.


Pataky Attila egy motoros fesztiválon kerül összetűzésbe Bodolai Bandival, bár egyelőre a stáb nem árulta el, mi okozza a galibát, csak az biztos, hogy két markos motoros is a rocker segítségére siet és hárman már könnyedén ráncba szedik az állandóan zűrbe keveredő Bodolait.

A forgatáson a legendás énekes érdekes módon a kamerák kereszttüzében eleinte elvesztette a színpadon szerzett rutinját és magabiztosságát. "A kezdet tele volt izgalommal, mert még sosem filmeztem, így nagyon izgultam." - árulta el.

"A stáb nagyon segítőkész volt és úgy érzem, még barátokat is szereztem a színészek között a munka során. Véleményem szerint hamar belejöttem a forgatásba, amennyire egy kezdő színész erre képes. Boldog vagyok, hogy elvállaltam ezt a nem mindennapi felkérést." - tette hozzá az Edda alapítója.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A jelenetek felvétele a Bandit alakító Tóth Rolandnak is emlékezetes marad.

Mondhatnám, az EDDA slágerein nőttem fel, a Kör, a Hűtlen és a többi legendás dal rendszeresen felcsendült az osztálykirándulásokon, iskolai bulikon, a barátokkal töltött estéken. Nagyon örültem, hogy Attilával találkozhatok. Közvetlen, lelkiismeretes embert ismertem meg benne.

Gyorsan felvette a forgatás ritmusát és igazán jó hangulatban zajlott a közös munka. Olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást.
” – árulta el Tóth Roland.

Az azonban, hogy pontosan hogyan alakul az EDDA frontemberének és Bodolai Bandinak nem mindennapi találkozása, csak a Jóban Rosszban szeptemberi epizódjaiból derül ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.