Megszépült a tv2 csúnyácska rezidense

Döbbenet: Hercegnő lett a Jóban Rosszban rút kiskacsájából

Fogszabályzó, ormótlan szemüveg, jelentéktelen frizura és nulla smink - nagyjából így írható le a Jóban Rosszban rezidense, Veronika. Pontosabban így VOLT leírható, de kollégái most rendesen meglepődtek!

2011.05.26 13:29ma.hu / RedLemon

Tavaly ősszel csúnyácska rezidens érkezett a Csillagvirág klinikára. A szemüveges, fogszabályzós Veronka eszével érvényesült a kórházban és naiv, kedves természetével lopta be magát a nézők szívébe. Most azonban a rút kiskacsából igazi hercegnővé változik a Kondákor Zsófi által alakított karakter.

Veronikát rezidenstársa, dr. Kalem József beszéli rá némi átalakulásra, aminek az eredménye mindenkit megdöbbent, olyannyira tökéletes a megújulás. Sőt: először senki sem ismeri meg a korábban csúnyácska lányt.

Nagyon fura volt csinos ruhában, kisminkelve állni a kamera elé. Nekem Veronka mindig is az a szemüveges, fogszabályzós lány marad, őt szerettem meg, úgy éreztem igazán magaménak ezt a szerepet.” – árulta el Kondákor Zsófi, akit több, mint fél éve csúfítanak el szerepe miatt.

Veronika szépen (Fotó: tv2)

Először nem is tudtam, mit kezdjek magammal így megszépülve. Veronka épp a szerencsétlensége, a csúnyasága miatt annyira szerethető és izgalmas.” – tette hozzá a színésznő.

Veronkát szabályosan körülrajongják kollégái, mindenki azzal biztatja a lányt, a szépség könnyebb előrejutást jelent. „Én sosem tapasztaltam, hogy a külsőm miatt kivételeztek volna velem. Úgy gondolom, csak a szépséggel nem lehet semmit elérni, hiszen ha olyan munkáról beszélünk, ahol ez számít, akkor több tucatnyi szép lány közül választják ki azt, aki a legjobb. Ott pedig már úgy érzem, az dönt, ki tud többet nyújtani, valamit adni a szépségén túl.” – vallotta be Kondákor Zsófi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.