Megerőszakolta a sztárszínész a barátnőjét?

Ez nem film: előállították a Jóban-Rosszban sztárját!

Erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség csütörtök este Damu Roland sorozatszínészt - erősítették meg az MTI információját a gyanúsított ügyvédei.

2010.11.18 17:29MTI

Papp Gábor és Szigethy György védők az MTI érdeklődésére elmondták: ügyfelük panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen. Damu Roland részletes vallomásában "egyértelművé tette", hogy ártatlan, továbbá poligráfos vizsgálatot kért, hogy bizonyítsa igazát - mondták.

A rendőrség az MTI érdeklődésére a délutáni órákban még azt közölte, hogy súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítottak elő egy 36 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgatnak ki. A BRFK hivatalos tájékoztatása szerint a férfi 2010. november 17-én 20 óra körül felment az angyalföldi lakására a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált.

Ezután a férfi fenyegette és kérdőre vonta, majd elengedte a sértettet, aki taxival hazament. Otthonról értesítette egy barátját, aki kihívta a mentőket. A 28 éves nőt a mentők kórházba szállították, hogy sérüléseit ellássák.

A nő a kórházból értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett a volt barátja ellen.

Az ügyben a további eljárást a XIII. kerületi rendőrkapitányság folytatja le.

Damu Roland már nem titkolja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.