Három órán át szexel a Jóban Rosszban-sztár?

Kandisznónak nevezte Damu Rolandot a párja

Nyáron tartja a sorozatsztár és csinos kedvese az esküvőjét, s bizony több pikáns titkot is megosztottak a nagyérdeművel. Timi dühből becézgeti a párját, és a forgatáson egy kandisznóhoz hasonlította...

2010.02.08 09:30MTI

Damu Roland és menyasszonya, Timi pikáns és nevettető érdekességeket is elárultak a Mr. és Mrs. című show forgatásán.

A Jóban Rosszban sztárja például elmondta, ő Mogyorónak szólítja a kedvesét, Timi azonban csak akkor becézi őt, ha dühös, ilyenkor Rolika, máskor pedig Roland.

A párja azt sem titkolta, hogy a színész igen hangosan alszik. Egy kandisznóhoz hasonlította őt, de bevallotta, azért maga is ad ki hangokat alvás közben. A szexre vonatkozó kérdésen megbuktak: Damu háromórásra saccolta a leghosszabb együttlétüket, Timi háromnegyedre. A színész azt is mondta, napi 15 sms-t küld a párjának, a lány szerint csak ötöt váltanak. Adásba egyébként március elsején kerül a páros - adta hírül a Napi Ász.

Damu Roland pár hónappal ezelőtt már nem titkolta, komolyan tervez a 27 éves Timivel.

A sármőr kapcsolatai az elmúlt években főként a nyilvánosság előtt zajlottak, a mostaninál a sztár visszafogottabb. Két hónapig senki sem tudott róla például, hogy Roland és kedvese együtt van.

Timinek kezdetben szokatlan volt a nagy felhajtás is - barátai féltették, de a csinos lány állítja: még sosem volt ennyire szerelmes. Roland a humorával mindig elkápráztatja, leveszi a lábáról.

Már három hónap együttjárás után együtt éltek gyakorlatilag, és a színész arra is tett utalást, hogy gyermeket szeretne a párjától, méghozzá egy kislányt.

Timi elmondta, egyelőre inkább kettesben lenne Rolanddal, de néhány éven belül szívesen szülne. Damu Rolandnak már van két fia - gyermekei két külön kapcsolatból születtek.

Emiatt többen meg is szólták a színészt, aki azonban leszögezte, valós érzelmeken nyugodott mindkét kapcsolata, de mégsem alakultak úgy, hogy örökre szóljanak.

Ütve nevel Damu Roland?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.