Nyakába vette a színész a kebelcsodát!

Kelemen Anna és Damu Roland intim közelségbe került!

Ma este Szentgyörgyi Rómeó látta vendégül a csapatot. A sportoló-fittneszedző az esélytelenek nyugalmával kezdett neki háromfogásos menüjének, hiszen sem az ételek elkészítésében, sem a konyhai gépek kezelésében nem jártas.

2009.04.29 16:40ma.hu

Rómeó végül megoldotta a feladatot és még egy kis tornázásra is rábírta vendégeit. Szentgyörgyi Rómeó minden idejét az edzőteremben tölti, éppen ezért egy kicsit sem konyít a főzéshez.
 
- "Nem szoktam főzni, még a konyhai gépekhez sem értek, így nagy kihívás volt ez a vacsora. Egy szakács barátomhoz mentem el a műsor előtt, hogy adjon tanácsot, mit-hogyan csináljak" - vallotta be a híresség.
 
- "Sportolóként fontos nekem a fair versenyzés, így eszembe sem jutott, hogy a konyhában segítsen nekem valaki" - tette hozzá Rómeó. 

A házigazda lelkesen készült az estére. 

- "Anna szóvá tette, hogy miért vagyok annyira precíz, de szerintem ez a minimum. Azt szerettem volna, ha a vendégek jól érzik magukat és nem egy sima hétköznapi vacsorára jönnének. Gondoltam, megtisztelek mindenkit azzal, hogy odafigyelek a részletekre" - mesélte Szentgyörgyi Rómeó, akinek még egy kis tornázásra is sikerült rávennie vendégeit.
 
A torna olyan jól sikerült, hogy Kelemen Anna és Damu Roland szinte intim közelségbe is került.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.