"Nagyon régen tudtuk, csak nem mondtuk meg"

Ördög Nóra társ nélkül maradt

Kicsit fél, de nagy izgalommal néz a hamarosan startoló második X-Faktor elé Ördög Nóra, miután végre hivatalosan is kiderült: nem lesz műsorvezetőtársa, egyedül kell színpadra lépnie.

2011.08.11 11:05ma.hu

Hónapok óta bősz találgatás övezte az ősszel induló második magyar X-Faktor műsorvezetőjét, már legalábbis ami a férfi felét illeti. Az első részben Sebestyén Balázs állt hétről hétre Ördög Nóra mellett, ám néhány hónapja nehéz döntést kellett hoznia: a számos tévés és rádiós munkája mellett már a családja is kezdte érezni a hiányát, így hát arra jutott, idén nem vállalja be ezt a feladatot.

Sok tipp látott napvilágot, felmerült többek közt Nagy Sanyi neve, aki a Csillag születikben már bizonyított Nóri oldalán, de szóba került a háttérműsor CSISZ műsorvezetője, Müller Attila is. Legutóbb alig egy hete pedig a NekedValóból ismertté vált ifjú tehetségről, Istenes Bencéről kezdték rebesgetni, hogy talán ő...

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Trunkó Bálint

Ám a hosszas titkolózás után végre az RTL Klub hivatalosan is bejelentette: Ördög Nóri párja senki sem lesz. "Tudtuk, hogy Nóri egyedül fogja vezetni ezt a műsort, ezt nagyon régen tudjuk, csak nem mondtuk meg" - jelentette ki a Fókuszban Kolosi Péter programigazgató, és elárulta, hogy valójában amikor Balázzsal megegyeztek, hogy ő nem vesz részt az idei tehetségkutatóban, eleve nem is kezdtek mást keresni.

Már csak azért sem, mert a műsor külföldi változatában is egyetlen műsorvezető van, Nóra pedig a sok éves tapasztalatával a csatorna vezetősége szerint gond nélkül meg fogja oldani ezt a feladatot. Így utólag már azt is megérthetjük, hogy a változást már Balázs korábban is kimondta, akkor, amikor bejelentette, hogy ő kiszáll.

"Szabadjára engedem, útjára engedem Nórit, aki egy kiváló műsorvezető és ezt remekül meg fogja oldani" - fogalmazott, ám akkor ezt senki nem értette, senkinek nem tűnt fel, hogy Balázs már tudja, nem áll a helyére senki. Kolosi Péter pedig bevallotta, kifejezetten jól is jött az a sok találgatás, ami Balázs utódjának kilétét övezte.

Nóri szerényen csak annyit mond: ez már egy bejáratott szerkezet, neki pedig nem feladata Balázst helyettesíteni vagy két ember helyett viccesnek lenni, mindössze annyi a teendője, hogy kísérje a kitaposott úton a guruló szekeret. "Annyit tudok ígérni, hogy én én leszek, és próbálom a tudásommal segíteni az énekeseket, meg az egész produkciót" - tette hozzá.

Még több hír Ördög Nóráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.