Nem bánja a korai anyaságot az X-Faktor sztárja

Shodeinde Dorka: "Nekem is kijár a bulizás"

Bár tinikorában nem így tervezte az életét, mégsem sajnálja az X-Faktor felfedezettje, hogy 19 évesen már megszülte első lányát - mindössze a korabeli lányoknál több előkészületre van szükség, ha bulizni akar.

2011.06.21 14:29ma.hu

Szinte naponta szegezik Shodeinde Dorkának a kérdést: nem sajnálja-e, hogy 19 évesen le kellett mondania a vele azonos korúakra annyira jellemző bulizásokról, és fel kellett cserélnie azt az életet a pelenkázással és a házimunkával. Dorka azonban egyetlen percig nem bánkódik azon, hogy így alakult az élete, annak ellenére, hogy Liza véletlenül csúszott be, sőt!

"A nagy kaland nem marad ki az életemből, szerintem ez ugyanúgy megoldható, mint bármi más" - mesélte az X-Faktor ifjú felfedezettje az RTL Klub Csak csajok című reggeli műsorában.

Legfeljebb annyiból működik ez az ő esetében másképp, mint a többi 19-20 éves fiatal lánynál, hogy ha bulizni szeretne, akkor előzőleg meg kell tudnia, szülei ráérnek-e azon a napon, mert akkor ők vigyáznak addig a több mint fél éves Lizára. Na meg persze a spontán kiruccanásoknak nincs már helye, minden lazulást 1-2 héttel előre alaposan meg kell tervezni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A műsorban nem tagadta, hogy eleinte egy kicsit megijedt, de mivel az élet rákényszerítette arra, hogy átszervezzen mindent, lassanként hozzászokott a gondolathoz, hogy nem tűnnek el az életéből az élmények, csak másfélék lesznek, ráadásul úgy gondolja, hogy mivel nem túl nagy a korkülönbség közte és lánya közt, a közös élmények megsokszorozódnak és ez mindennél többet ér.

"De az, hogy anyává váltam, nem jelenti automatikusan azt is, hogy érett is vagyok a feladatra, ez egy hosszú folyamat, az évek során fog kialakulni, de nagyon sokat tanultam eddig" - folytatta a vallomást.

Az X-faktoros sikerekben pedig mindenképp nagy szerepet tulajdonít a kislányának, mert bevallotta, hogy máig nem tudja, eljutott-e volna a versenyben addig, ameddig, ha nem lett volna várandós, illetve lett-e volna elég önbizalma enélkül, hogy végigcsinálja a tehetségkutatót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.