Elvarázsolta Seal az X-faktoros lányt

Janicsák Veca elalélt: "Azt mondta nekem: Hi!"

Az X-Faktor felfedezettjét választotta a világsztár budapesti koncertjéhez felvezetőként a menedzsment, de nem ez volt az, amitől Janicsák Veca végképp elolvadt.

2011.07.05 14:38ma.hu / RTL Klub

Csaknem négyezer fő előtt lépett fel hétfő este a "brit soulzene" királya, Seal, akinek koncertjéhez az X-Faktor felfedezettje, Janicsák Veca melegítette be a közönséget. A tehetséges lány azonban nem azért illetődött meg leginkább, amiért a világsztár menedzsmentje a sok esélyes közül őt választotta ki, sokkal inkább a koncert előtt történt futó élmény alapozta meg a hangulatát.

"Olyan vagyok, mint egy igazi kis rajongólány! Tehát konkrétan elmentünk ebédelni, és ott ment el mellettünk Seal. És leült, és ránéztem: Hi! És azt mondta Hi! Úgyhogy iszonyat jó fej, és ez most nekem akkora élmény!" - újságolta az RTL Klubban.

Tény, hogy viszonylag ritkán adódik olyan az ember életében, még ha itthon nagy hírnévre is tesz szert, hogy csak így visszaköszönjön neki Seal, így abszolút megértjük Veca izgatottságát.

Aztán persze a közönséget is levette a lábáról a fátyolos hangú énekes, amikor magyarul köszöntötte a színpad előtt álló rajongókat, majd két órán keresztül abba sem hagyta az éneket és a táncot.

Még több hír Janicsák Vecáról

Fotó: RTL Klub / Reflektor


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.