"Remélem, hogy nem fogok felsülni"

Mit titkol Janicsák Veca és Ákos?

Nagy durranásra készül Ákos és Janicsák Veca a május 14-i nagykoncerten, de mindketten mélyen hallgatnak arról, hogy pontosan mire is számíthat tőlük a közönség.

2011.05.04 18:29ma.hu

Óriási rejtély övezi Ákos május 14-i koncertjét, pedig a szokásos "vajon melyik számokat fogja előadni" kérdésen túl még egy titokra kíváncsiak a rajongók - és ezúttal nemcsak Ákos rajongóiról van szó. A zenész ugyanis egy duettre készül Janicsák Vecával, de hogy pontosan melyik számot adják elő közösen, azt senkinek nem hajlandók elárulni.

Persze gőzerővel folynak a próbák, és Veca a Reflektornak bevallotta, hogy rettenetesen izgul. Ez kissé érthetetlen, hisz nem először lép fel többezres közönség előtt, ám arról sem szabad megfeledkezni, hogy Ákos kemény tempót diktál és közismerten mindenben megköveteli a maximumot.

Ákos és Veca (Fotó: RTL Klub / Reflektor)


Szerencsére Veca az X-Faktor alatt hozzászokott a feszített ritmushoz, ami pedig "főnökét" illeti, nincs oka előtte szégyenkezni.

"A magam részéről az tetszik, ha egy személyiség áll a színpadon. Egyéniség, az sok van. Hihetetlenül unalmasak is, mert azt hiszik, hogy minél inkább különböznek az elképzelt normától, annál egyénibbek. Egyéniségnek lenni nem kunszt. Személyiségnek lenni, az valami. És amikor ő énekel, akkor egy személyiség nyilvánul meg benne." - vall a zenész a szakmai vonzalom okáról.

Korábban elmondta, lánya hívta fel a figyelmét a fiatal énekesnőre, mert magától sosem ült volna le megnézni egyetlen tehetségkutatót sem, ám Anna lánya olyan lelkesen újságolta minden reggelinél, hogy Vecának drukkol, hogy végül Ákos eldöntötte, megnézi magának ezt az énekesnőt.

Felvette vele a kapcsolatot és ajánlatot tett egy közös munkára, amit Veca boldogan fogadott el, hisz neki is nagy kedvence az énekes. Azóta napi több órát gyakorolnak, és biztosak lehetünk benne, hogy az együttműködésből csak valami jó sülhet ki!

Mire számíthatnak a rajongók?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.