Még tanácsokkal is segítené a trónkövetelőket

Videó! - Janicsák Veca: Nem félek az új X-Faktortól!

Janicsák Veca úgy érzi, élete és karrierje sínen van, így nem aggódik amiatt, hogy szinte egyszerre két új tehetségkutatóban is felbukkanhatnak a trónkövetelők.

2011.04.13 15:29ma.hu

Azt hihetnénk, az első magyarországi X-Faktor legjobb női hangja mindent elért már, amit szeretett volna, ám hiába fordult fel az élete fenekestül az RTL Klub tehetségkutatója óta, még mindig vannak újabb és újabb céljai.

Legközelebb például szeptemberben fog valami meglepetéssel előrukkolni - árulta el a Tabu TV internetes videójában -, de hogy pontosan mi lesz ez, arról egyelőre mélyen hallgat. A küzdés viszont a vérében van, mint mondja: "Mindig van feljebb! Abban hiszek, hogy mindig lépkedni kell!"

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Látható tehát, hogy nem ül meg a babérjain, egyvalamire azonban büszkén tekint vissza, és ez a közönség szeretete. "Azt gondolom, hogy a közönség szívéhez eljutni a legnehezebb dolog, ezért arra vagyok a legbüszkébb, hogy ez sikerült!" - meséli az internetes sztártévének.

Ami pedig a jövőt illeti, egyáltalán nem fél attól, hogy a szinte egyidőben indult második X-Faktor és a harmadik Csillag Születik énekesei kiszoríthatják őt a hazai zenei színtérről. Kifejtette, hogy az ő életét az újabb tehetségkutatók már nem fogják megváltoztatni, de nagyon drukkol az új tehetségeknek, akik számára ez egy óriási lehetőség.

Sőt, ő maga is szívesen egyengetné az új tehetségek útját: "Ha bármelyik új jelentkező tanácsot szeretne kérni a versennyel kapcsolatban, az bátran jöjjön hozzám!"

További hírek Janicsák Vecáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.