Új műsora miatt a régi már nem fér az életébe

Hoppá: Balázs nemet mondott az X-Faktorra!

Ősztől új ügyességi vetélkedőt indít az RTL Klub, amelynek Sebestyén Balázs lesz a műsorvezetője - de így vissza kellett mondania az X-Faktortól érkező felkérést.

2011.06.02 10:34ma.hu

A szíve szakadt meg Sebestyén Balázsnak, de döntenie kellett, mi a fontosabb: eddigi munkái mellé elvállalni még egy feladatot, vagy a családjával törődni. A fiatal műsorvezető pedig hosszas tépelődés után meghozta a döntést: a családja mindennél fontosabb, ezért már csak az volt a kérdés, hogy hogyan oldhatná meg, hogy meg is újulhasson, de közben ne növekedjen a munkára fordított idő.

Balázst még a '90-es évek végén ismerhette meg az ország, amikor a hazai zenecsatornán kezdett műsorvezetőként és riporterként dolgozni. 2003-ban átigazolt az RTL Klubhoz, ahol a mai napig már számtalan stílusú műsorban bizonyíthatott, kezdve a saját nevét viselő délutáni show-val, amibe sokakkal ellentétben nem süppedt bele, hanem ugródeszkaként tudta használni és még időben váltott.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Életrajzában találunk kalandjátékokat, túlélő-show-kat és valóságshow-kat, de nagyszerűen helyt állt a kvízműsorok vezetőjeként is. Emellett 7 éve mindig változó csatornán, de nagyjából azonos stílusban ébreszti a rádióhallgatókat.

Jelenleg épp lezárta a ValóVilág 4. szériájának vezetését, de már elkezdődött az 5. évad szereplőinek toborzása, és azt is tudni lehet, hogy hamarosan újra képernyőre kerül a tavaly nagy sikert aratott X-Faktor. Csakhogy eközben az RTL Klub egy vadiúj durranással is készül, az 1 perc és nyersz című ügyességi vetélkedőben trükkös feladatokat kell a versenyzőknek megoldaniuk, a jutalom milliókban mérhető.

A rádiós műsorvezetés mellett viszont Balázsnak ennyi feladat önmagában is túlzottan megterhelő lenne, és akkor még nem beszéltünk a feleségéről és imádott kisfiáról. Valamiről tehát le kell mondania, de mi legyen az?

"A rádiót nem is lehet visszamondani" - árulta el a Fókusz kamerája előtt, így kizárásos alapon a tévés műsorok maradtak a mérlegen. "Úgy döntöttem, hogy egy számomra nagyon kedves műsortól megválnék, amit igaz, hogy csak egy szériáig csináltam, de nagyon megkedveltem: ez pedig az X-Faktor."

Így több ideje jut kisfiára is, főképp délután, és nem szeretne újra eljutni addig a pontig, hogy a gyermek többet lássa az apukáját a tévében, mint élőben.

Még több hír Sebestyén Balázsról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.