"Furmányos és ravasz" a megasztár?

"Totyogott, mint egy pingvin" - Porig alázta Szíj Melindát Balázs!

"Már csak egy Tabáni-Szíj Melinda koncert lenne a csúcs" - fogalmazott Sebestyén Balázs rádióműsorában, miután porig alázta a Megasztár győri versenyzőjét, aki szerinte nem egy sztáralkat.

2010.12.08 07:45Fotó: tv2.hu - rtlklub.sajtoklub.tv

Rádiós, műsorvezető és az X-faktor moderátora Sebestyén Balázs, aki kissé elvetette a sulykot, amikor kifakadt a Class FM reggeli rádióműsorában a Megasztár énekese, Szíj Melinda ellen.

Miután feltette Rákóczi Ferinek a kérdést: ő fogja-e megnyerni a versenyt, kifejtette: nyugtassa meg, hogy nem így van, hiszen ez az egész jelenség egy rejtély. Lát egy nőt, aki nem akar ott lenni, szenved, elnézést kér, hogy továbbjut. Erre mindenki élvezettel teszi fel az életét, így is áll ki a színpadra, de ott van Szíj Melinda, aki zseniálisan énekel - noha sokszor szerinte kiabál -, és haza akar menni, közölte Balázs - írja a Napi Ász.

Rákóczi Feri igyekezett csitítani a műsorvezetőt, aki azonban ragaszkodott privát véleményéhez. Közölte, nem Melinda kvalitásait firtatja, de nem egy sztáralkat, ezt el kell ismerni. Totyogott ott, mint egy helyes kis pingvin. Látszik rajta, hogy ki akar esni, és valószínűleg már a zsűri is ezt akarja - adta hírül a Napi Ász.

Megosztja a közönséget Szíj Melinda - Fotó: tv2.hu

Nem tudja elképzelni, hogy kétórás koncertet adjon. Könnyű vele azonosulnia a közönségnek, a nép gyermeke, de "egy koncerten nem fogod jól érezni magad, Szíj Melinda" - hangsúlyozta Balázs, aki hozzátette, ő már arra is gondolt: ez az egész kamu, ki van találva, sokkal furmányosabb és ravaszabb ez a nő, mint ahogy gondoljuk.

Megalkotta a képet, amit a magyar emberek "megkajáltak" - ha tényleg ezt teszi, akkor viszont megvezeti az egész országot. Sebestyén Balázs kifejtette: Király L. Norbi sem egy jó énekes, de neki elhiszi, hogy színpadra akar állni. "Figyeljétek meg, hogy Melinda meg fogja nyerni! Más a fél lábát hagyná ott, hogy a helyében legyen, de ő haza akar menni. Nem hiszem el!" - háborgott Balázs a stúdióban - írja a Napi Ász.

A műsorvezető ezután már kifejezetten Melindának beszélt, és azt mondta: ha haza akar menni, akkor menjen. Hagyd itt a versenyt, és menjél! - kiabálta, majd hozzátette: már csak egy Tabáni István-Szíj Melinda koncert lenne a csúcs - adta hírül a Napi Ász.

Szíj Melinda: Igaz, vagy hamis?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.