Nullára redukálódott a megasztár szerelmi élete

Szíj Melinda párja: Nem beszélhetek, de szakítottunk

A megasztáros megkérte rá, hogy ne nyilatkozzon senkinek, annyit azonban elmondott Szíj Melinda kedvese, hogy ők már nem alkotnak egy párt!

2010.12.02 08:35ma.hu - Fotó: tv2.hu

Szíj Melinda édesanyja először láthatta élőben a lányát énekelni a legutóbbi döntőn - nehezen szabadul el otthonról beteg férje miatt. Gyermekei is gyakran biztatják őt a nézőtérről, párját azonban sosem látni. Nem titok: a győri külkereskedelmi ügyintéző szülei nem nézték jó szemmel Melinda kapcsolatát a párjával, akivel a megasztár korábban a Frizbi című műsorban közölte: még a volt férjét szereti.

Ekkor elvileg szakítottak, később azonban arról lehetett hallani, hogy ismét egy párt alkotnak. Most maga a férfi öntött tiszta vizet a pohárba. Elmondta: nincs már köztük semmi, szakítottak, melynek okát nem fogja elárulni, sőt mást sem, mivel Melinda megkérte őt, hogy ne nyilatkozzon. Melinda viselkedésén az látszik, hogy nőiessége egyre jobban kivirágzik. Az érzéseit illetően azonban inkább nem akart beszélni - adta hírül a Napi Ász.

Szíj Melinda és párja a Frizbi adásában - Fotó: tv2

A Megasztár tehetsége és párja már a Mega-villába költözés előtt összerúgta a port azon, hogy a remek hangú énekesnő nekivág a versenynek. A férfi kijelentette, ha Melinda a karriert választja, ő lelép.

Az énekes társai meggyőzték Melindát arról, hogy költözzön be velük, ezzel azonban kapcsolata krízishelyzetbe került. Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben Melinda sokat mesélt volt férjéről, könnyes szemmel.

A férfi gyakran a lelkébe gázolt, majd elhagyta. Mostanság ismét beszédbe elegyedtek és volt párja gratulált neki a sikeréhez, azt mondta, drukkol neki.

Ezután megjelent a stúdióban Melinda párja is, akivel igyekeztek megoldást találni a problémára, ám hiába kapott virágot és verset is a férfitől az énekesnő, nem titkolta: ő még mindig a volt férjét szereti.

Melinda elmondta, a párja egy érzékeny ember, akivel korábban valóban jól alakultak a dolgaik, szeretetével azonban már-már megfojtja őt.

Szíj Melinda örömmel félreáll?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.