Nem mantráznak a gyereknek

Videóval: Balázs: "nem ment el teljesen az eszünk"

Sebestyén Balázs a Tabu TV riporterének cáfolta azokat a híreket, miszerint mantrázik a kisfiának és nem ad neki gyógyszert, ha beteg.

2010.10.04 16:29tabu.tv

Sebestyén Balázs a Tabu TV riportjában igyekezett leszögezni, hogy nem kislánya van és Babett, hanem kisfia és Benett.

"A Babett most lesz 11 hónapos, illetve már el is múlt és nyilván, ha majd felnő, elmondja, hogy nagyon utálja a Babett nevet, de most még ugye nem tudja elmondani, hogy miért hívtok így... Egyébként aranyos, kedves, nagyon helyes lány a Babett" - tréfálkozott Sebestyén Balázs a Tabu TV riporterével arra utalva, hogy eddig egy szem gyermeke nevével kapcsolatban rengeteg élcelődés jelent meg.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv//Bársony Bence

Balázsék ugyan még nem tudják, hogy a kis Benettet mi érdekli majd, ha felnő, de szülőként igyekeznek nyitottan nevelni és nem irányítani.

"Igazából nem tudom most még, hogy milyen lesz, hiszen egy éves, úgyhogy ezt most még picpt korai lenne megmondani. Nyitott legyen a világ dolgaira, az a lényeg, erre próbáljuk nevelni. Én nem akarom nagyon irányítani, nem akarok beleszólni, hogy ő milyen legyen, csak finoman terelgetni. Hosszú, szép gyerekkora legyen, ez a lényeg szerintem."

A Class FM műsorvezetője nemes egyszerűséggel hülyeségnek minősítette azokat a híreket, miszerint a pránanadi tanai misztikus és extrém nevelési elvekkel járnának együtt.

"Mi nem mantrázunk a gyereknek otthon. Azért ezt a pránanadit túlmisztifikálják. Az egyik bulvárlapban jelent meg épp a napokban, hogy ha beteg a gyerek, én nem adok neki gyógyszert, hanem próbálom megkezelni. Hát ezzel akkora hülyeséget írtak, hogy el nem tudom mondani, merthogy nem ezt mondtam.

De nem mantrázik a gyerek, meg nem is hallgat mantrákat, meg mi sem mantrázunk. Azért viszonylag normálisak vagyunk. Azért mert az ember foglalkozik ilyen dolgokkal, nem ment el teljesen az esze.
" - osztotta meg nevelési elveit a Tabu TV-re klikkelőkkel Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs nagyra szabva szereti

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.