Luxusotthonhoz ilyen kocsi dukál?

Sebestyén Balázs 20 milliós autót vezet

Lerobbanthatatlan az RTL Klub képernyőjéről, és még 30 éves is alig múlt - Sebestyén Balázs ki is használja a sikert, a jelek szerint sokmilliós háza garázsában egy igen borsos árú autó is áll.

2010.08.16 09:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A minap adott hírt róla a sajtó: az RTL Klub népszerű műsorvezetője olyan házra tett szert, amely rangos szakmai elismerést nyert el, tavaly megkapta az Év Háza díjat. Ingatlanszakértők szerint ára a válság hatására ment le 100 millió forintra, de egyébként többet is érhet.

A minap ugyanakkor sikerült egy lesifotósnak lencsevégre kapnia Sebestyén Balázst, amint egy hófehér Audi Q7-es luxus terepjáróval indul munkába. Ennek a modellnek alapára 16 millió forint, de ha valaki ezt a típust választja, az autó márkaképviseletének munkatársa szerint nem szokott megelégedni az alap kényelmi funkciókkal. A sok extra persze emeli az árat, így akár 25 millióba is kerülhet ez a kocsi - adta hírül a Napi Ász.

Természetesen lehetséges, hogy az autó nem Balázs tulajdona, annyi bizonyos, hogy ő használja. Talán a házhoz hasonlóan hitelre vásárolta, de nem kizárt az sem, hogy munkáltatói kedveskednek neki az autócsodával, vagy mint annak idején Győzike, ő is kölcsönbe kapta egy szponzortól - írja a Napi Ász.

Nemrég arról adott hírt egyik lap, hogy a műsorvezető, aki a fővároshoz közel, de zöldövezetben szeretett volna lakni, megtalálta álmai otthonát. Balázs a földhivatali adatok szerint tulajdonjog bejegyzését kérte egy luxusotthonra, mely néhány éve megkapta a legmagasabb szakmai elismerést.

A Magyar Építőművészek szövetségének rangos díját nyerte el, az Év Háza lett. A luxusvilla 900 négyzetméteres telken áll, 300 négyzetméter az alapterülete.

Értékét növeli, hogy különleges anyagokkal és megoldásokkal készült, a legalsó szinten például szauna is van. A terasz különleges és igen ellenálló faburkolattal van ellátva.

Egy értékbecslő úgy fogalmazott, normális piaci helyzetben 10 százalékkal emelkedik az olyan ingatlan ára, amelyet az Év Házának választottak, de a válság ezekét is lejjebb vitte. Így gyakorlatilag annyiért kel el, amennyit a vevő hajlandó érte adni.

Sebestyén Balázs napokkal ezelőtt nem kommentálta a vásárlás tényét - arról, hogy szeretett volna zöldövezeti házat venni, korábban egy lakást keresők online magazinjában beszélt.

Elmondta, hogy a nyüzsgésből neki elég a munkahelyén, ezért vágyik otthon nyugalomra, kertre, ráadásul szeret vezetni, nem probléma számára bejárni messzebbről dolgozni. Építkezni nem akar, de azt tudja: 5-6 év múlva megtalálja a végleges helyet, ahol lakni szeretne.

Itt lakik Sebestyén Balázs!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.