"Megtalálom a végleges helyem"

Százmillót érhet: Sebestyén Balázs az Év Házát vette meg

Fővároshoz közel, zöldövezetbe vágyott a népszerű műsorvezető - A földhivatali adatok szerint tulajdonjog bejegyzését kérte a luxusotthonra, mely néhány éve a legmagasabb szakmai elismerést kapta.

2010.08.13 07:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A földhivatali adatok szerint tulajdonjog bejegyzése iránti kérelmet nyújtott be Sebestyén Balázs a minden igényt kielégítő, 100 millió forintot érő villára, amely pár éve épült, és elnyerte a Magyar Építőművészek szövetségének rangos díját: az Év Háza lett. A luxusvilla 900 négyzetméteres telken áll, 300 négyzetméter az alapterülete. Különleges anyagokkal és megoldásokkal készült, a legalsó szinten például szauna is van. A terasz különleges és igen ellenálló faburkolattal készült.

Egy ingatlanszakértő szerint normális piaci helyzetben 10 százalékkal emelkedik az Év Házának választott otthon ára, a válságban azonban gyakorlatilag annyit ér, amennyit a vevő hajlandó fizetni érte. A kínálati piac telített, míg a vásárlások száma szinte csak eseti, főleg nagy értékű ingatlanoknál.

Sebestyén Balázs egyelőre nem kommentálta a vásárlás tényét, korábban viszont egy lakást keresők online magazinjának nyilatkozott arról, hogy szeretne lakást venni: azt mondta, zöldbe vágyik, a nyüzsgésből elég a munkájában. Autózni is szeret, olyankor mindig zenét hallgat. 5-6 év múlva megtalálja a végleges helyet, ahol lakni szeretne, de nem hiszi, hogy építkezne - adta hírül a Napi Ász.

A népszerű műsorvezetőnek bőven kijut a nyüzsgésből, hiszen rádiósként és televíziós műsorvezetőként is megállja a helyét - ősztől Stohl András helyett ő vezeti majd Ördög Nóra mellett az X-faktor tehetségkutatót.

Mielőtt még a csatorna bejelentette volna a hírt, kiszivárgott, hogy valószínűleg ő került Stohl helyére, aki balesetet után nem vállalta a műsor vezetését.

Balázst tartották a legalkalmasabbnak a csatorna sztárjai közül, hasonló kvalitásokkal rendelkezik, ért a műfajhoz, hitelesen tudja hozni a laza, de humoros, pörgős figurát.

Sebestyén Balázs korábban a róla elnevezett show-ban, a Széf vetélkedőben, a Celeb vagyok, ments ki innen! produkcióban is bizonyított.

A műsorvezetőnek és kedvesének, a szintén szakmabeli Vikinek tavaly októberben született meg első közös gyermeke, egy kisfiú, aki a Benett nevet kapta.

Mennyiért válogatta össze ruhatárát Balázs?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.