Benett együtt kel apjával hajnalban

Egyéves múlt Sebestyén Balázs kisfia

Egyéves múlt Sebestyén Balázs kisfia, Benett.

2010.11.06 08:52Kiskegyed

Felesége, aki korábban a médiában dolgozott, lassan úgy érezte, monotonná vált otthon az élete. Így férje után neki is sikerült elhelyezkednie a Class FM-ben.

Jó hatással van rá, hogy kicsit ki tud mozdulni otthonról. Heti két nap együtt járnak be a rádióba, ugyanis a csinos anyuka a Morning showban lett szerkesztő.

Kollégáik szerint Sebestyén Balázsék remek hangulatot csinálnak hajnalban, és sosem hozzák be a magánéletüket a stúdióba.

Ezt a heti két alkalmat leszámítva egyébként a fiatal házaspár nem szívesen hagyja másra a kicsit, még nagyszülők is csak ritkán pesztrálhatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.