Hévízen andalgott a Szépfiú, nincs mit tagadni

Árulkodó képek: Lebukott Jerzy egy barna szépséggel!

Csak sejtelmesen mosolygott Jerzy, amikor szembesült a róla és egy ifjú barna hölgyről készült lesifotókkal, azt azonban nem árulta el, hogy mennyire kell komolyan venni a félreérthetetlen helyzetet.

Ki az a barna szépség Jerzy mellett? képgaléria

2011.07.29 10:29ma.hu / FényPont Média

"Lehet, hogy van, de az is lehet, hogy nincs, csak sokan többet gondolnak bele" - ezekkel a szavakkal kommentálta Jerzy azokat a fotókat, amelyeket a minap sikerült titokban készíteni róla, és egy ifjú barna hölgyről, félreérthetetlen szituációban. A ValóVilág Szépfiúja saját elmondása szerint Hévízen a gyógytó partján mindössze "pihenni szeretett volna egy kedves hölgy ismerősével", de ha valaki olyan ismert, mint ő, akkor nem szabad csodálkoznia, hogy titkos nyaralásai mégsem maradnak annyira titokban.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


A lengyel származású szívtipró a villában még halálosan szerelmes volt Gigibe, és úgy tűnt, a hosszú, kitartó küzdelem meghozza az eredményét, a csinos táncoslány engedett a csábításnak. Kiesése után azonban kapcsolatuk ellaposodott, és amikor Gigi két másik kiesett játékossal együtt visszatért néhány napra a villába, Jerzyvel arra jutottak, hogy kapcsolatukat nincs értelme folytatni.

Azóta a fiú nem győz válogatni az őt ostromló lányok között, bár mint korábban bevallotta, igazából a nála idősebb, érettebb hölgyekhez vonzódik. Ő maga tudatosan ritkán repül rá egy-egy nőre, de annyi jelentkező van körülötte, hogy ha alkalom adódik, arra ritkán mond nemet.

Arról azonban semmit nem árult el, hogy ki az a lány, aki korban semmiképp nem az idősebb generációhoz tartozik, ellenben eléggé fontos számára ahhoz, hogy még egy közös üdülést is szervezzen vele.

A fiatalok láthatóan odáig vannak egymásért, a tóparton két szerelmes gerleként turbékoltak, és a naplemente is tökéletes hátteret adott a romantikához. "Fürdőztünk, napoztunk, sétálgattunk a tó körül és romantikáztunk... Na jó, csók is elcsattant!" - ismerte be Jerzy, de ennél többet harapófogóval sem lehetett kihúzni belőle.

Hogy mi lesz a folytatás, az még a jövő titka, de úgy tűnik, ezúttal Jerzyt újra kerülgeti a szerelem!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.