Semmire nem emlékszik abból az éjjelből

Elkábították? Jerzy csúnyán megszívta az egyéjszakás kalandot!

Azt gyanítja Jerzy, hogy nemrég elkábították őt, amikor egy szórakozóhelyen rúgott ki a hámból a barátaival: emlékszik, hogy megismerkedett egy nővel, de hogy utána mi történt...?

Képekben a Való Világ fináléja: Alekosz, Éva és Jerzy küzdelme képgaléria

2011.06.30 16:29ma.hu

Nem tudta, hogy hol van, és ami még durvább: azt sem, ki az a nő, aki mellette fekszik - így ébredt nemrég Jerzy, a ValóVilág szépfiúja egy húzósabbra sikerült buli után. Ezen persze elvileg nem is lehetne csodálkozni, mert saját bevallása szerint mostanában csak egyéjszakás kalandokba bonyolódik, amik semmit nem jelentenek számára, ám amint az Új Ásznak elmondta, olyan még soha nem fordult vele elő, hogy teljes filmszakadás legyen az éjszaka közepétől reggelig.

Amióta kijött a villából és egyértelműen tisztázták Gigivel, hogy köztük semmi nincs, nagykanállal falja az életet, és élvezi, hogy a nők sorban állnak a kegyeiért. Ideje viszont a zsúfolt napok miatt nem igazán jutna egy tartós kapcsolatra, éppen ezért nem is próbálta szépíteni a dolgot: hét nővel volt kapcsolata az elmúlt pár hétben, de ezek kivétel nélkül másnap reggel véget is értek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Arra azonban a mai napig nem talál reálisabb magyarázatot, minthogy valamit beletehettek az italába, amikor azon a furcsa reggelen felébredt. Pár pohár itallal kezdődött minden, a barátokkal jól érezték magukat, amikor egy lány kézen fogta és a mosdóba húzta. Közben kijelentette: szeretne örömöt okozni neki, minden különösebb viszonzás nélkül.

Jerzynek tetszett a dolog, az örömszerzés meg annyira jól sikerült, hogy elhatározták, a lánynál folytatják az akciót. Ám onnan kezdve, hogy beszállt egy taxiba, teljes sötétség honol az emlékeiben: fogalma nincs, hogyan jutottak a hölgy lakásához, oda hogy ment be, vagy ami a legfőbb: mit csináltak utána. A következő kép ugyanis az, hogy reggel felébredt.

"Biztos vagyok benne, hogy beletettek valamit a poharamba, hiszen ilyen még nem fordult elő velem, hogy ne emlékeznék rá, kivel bújok ágyba." - magyarázta Jerzy a bulvárlapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.