Meztelen fotókkal bombázzák a rajongók

Videó! Jerzy csak dicséretet kap az "álló cerkás" fotókért

Sokan támadáshoz próbálták felhasználni a ValóVilág ezüstérmesének korábbi pornófotóit, ám végül Jerzy minden szempontból pozitívan jött ki a dologból, sőt, kifejezetten nyertesnek érzi magát.

Képekben a Való Világ szépfiúja, Jerzy! képgaléria

2011.06.27 10:29ma.hu

Nagyon keveset hallani Jerzyről, mióta kijött a villából, de a valóságshow-hős most mindenről beszámol a Tabu Tv nézőinek, ami az elmúlt pár hétben történt vele.

"Megkaptam a lengyel állampolgárságomat. Hat éve küzdök ezért a papírért, de most végre megkaptam a másik felemet is!" - meséli Jerzy a riporternek. Öröme érthető: vérében érzi a lengyel gyökereket. A szexi VV4-fiú azonban nemcsak az új okmánynak, hanem a rengeteg női rajongónak is örül.

"Százezrével kapom az e-maileket, hogy szeretnének velem találkozni és randizni. Mindenki össze szeretne velem jönni, még ha nem is lehetne belőle kapcsolat, akkor esetleg alkalmi partnerként... nagyon kemény! Olyanokat írogatnak a lányok, amiket nem gondoltam volna, hogy képesek írni!" - magyarázza Jerzy.

"Kaptam már egész alakos meztelen fotót, sőt néha egy-két rész is ki volt emelve. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól, de még sohasem használtam ki a helyzetet. Amikor odajönnek hozzám a lányok ismerkedni, mindig a VV-ről kezdenek el kérdezősködni, ez pedig annyira nem személyes téma és így nem lehet jól ismerkedni." - mondta el a kigyúrt valóságshow-hős, aki azt fájlalja a legjobban, hogy nem a belső értékeire kíváncsiak az emberek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


A villában persze volt egy hölgy, aki Jerzy belső értékei után is érdeklődött, de kapcsolatuk mégsem folytatódott a show után. "Ha az Isten úgy akarta volna, akkor még mindig együtt vagyunk Gigivel, de a villában mégis pontot tettünk a dolog végére. Azóta még nem beszéltük át, hogy mi történt ott, de nagyon jóban vagyunk azóta is!" - adta hírül az internetes sztártévé videójában Jerzy.

Nem mehettek el amellett sem, hogy az ex-chippendale fiú villaléte alatt több pikáns fotósorozat és videó is napvilágot látott róla. Jerzy több melegeknek szóló weboldalon is pózolt félre nem érthető szituációban: meztelen testtel, maszturbálva és magát simogatva tűnt fel a neten.

"Az álló cerkás képeket és a tükörshowt tényleg megcsináltam, azt is tudtam, hogy maximálisan ki fog derülni, ha bemegyek a villába, de én ezt bevállaltam! Engem nem zavar, mert az emberek elfogadnak és nem ítélnek el emiatt: mindenhol csak pozitív visszajelzéseket kapok!" - osztotta meg Jerzy, aki azt vallja, hogy ebből a sztoriból is nyertesen jött ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.