Szakács és edző akar lenni a szépfiú

Jerzy: Modellkedni jobb, mint vetkőzni!

Egy hónapja már a siker küszöbén állt Jerzy, amikor az orra előtt becsapódott az ajtó, ám most úgy tűnik, sikerült elindulna azon az úton, melyiken mindig is szeretett volna járni.

Képekben a Való Világ szépfiúja, Jerzy! képgaléria

2011.06.10 10:39ma.hu

Madonnát és Johnny Deppet is fotózta az a fényképész, aki most Jerzyről készítette el első profi sorozatát. Márpedig a ValóVilág szépfiújának el is kélt a szakavatott szem és kéz: úgy döntött, végre tényleg elindítja modellkarrierjét, igaz, közben hosszútávú tervei egészen másról szólnak.

"Könnyebb a lovat akkor irányítani, ha ő is arra akar menni, amerre a cowboy" - mondja Szipál Péter, és ő úgy érzi, hogy Jerzy tényleg sikeres lehet modellként. Tapasztalatának köszönhetően könnyedén irányította a fiút a fényképezőgép előtt, Jerzy pedig láthatóan ugyanilyen könnyedén teljesítette az utasításokat, ebből látszik, hogy megtalálta a helyes irányt - vélte a fotós az RTL Klub Fókusz című magazinműsorában.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


Persze azért Jerzy útja nem volt mindig ilyen sima, mint mostanában. A villa saját bevallása szerint is egyfajta tükröt tartott elé, példaként VV-Éva "tüsszentését" említette, ami mély sebeket szakított fel benne. "Eszembe jutott, amikor az édes anyukám ugyanezt tette velem" - mondja, de épp ennek köszönheti, hogy ki tudta beszélni magából ezt a mélyen eltemetett emléket, ami után sokkal jobban kezdte érezni magát.

Sőt: a villában közben a szerelemre is rátalált, bár utóbb ezt el is veszítette, de ahogy fogalmazott, most egyáltalán "nem hiányzik egy női személy a lakásba", legfeljebb annyiban, hogy jólesne esténként átölelni valakit, vagy beszélgetni valakivel.

Van is miről: jövő héten visszakapja azt a felét, ami talán sosem volt az övé: lengyel állampolgárrá is válik a magyar mellett.

Két fotózás között pedig álmodozik: a sportot és az egészséges táplálkozást szeretné népszerűsíteni, mégpedig egyszerre szakácsként és edzőként - ehhez előbb még meg kell szereznie a képesítéseket, de ha a jelenlegi lendülettel folytatja, akkor biztosan semmi nem állhat az útjába!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.