Mi volt és van a két exvillalakó között?

Jerzy: Nem járnék Ágicával

Amikor az első VV-széria négy tagja látogatóba ment a legutóbbi játékosokhoz, szinte azonnal megindultak a találgatások, mi alakul Jerzy és Ágica közt. Ráadásul nem is alaptalanul, de csak egy kicsit.

2011.07.18 14:29ma.hu

Annyi híresztelés kapott már szárnyra a két egykori ValóVilág-lakóról, Ágicáról és Jerzyről, hogy már szinte senki sem tudja eldönteni, mi lehet igaz és mi nem. A rajongókat egyfolytában foglalkoztatja a kérdés: most akkor járnak vagy mégsem, szerelmesek-e vagy mégsem, és tényleg Jerzy miatt lett vége Ágica párkapcsolatának?

A két fiatal a Reggeliben öntött tiszta vizet a pohárba, és végre színt vallottak egymáshoz fűződő érzelmeikről. Beismerték többek közt, hogy valóban a megismerkedésük utáni néhány percben rájöttek, közös hullámhosszon mozognak - ám ez nem azt jelenti, hogy egymásba is szerettek. Csupán találtak egy témát, ami mindkettejüket mélyen érintette, nevezetesen a villaszerelem, és emiatt volt olyan zökkenőmentes a barátság indulása.

Aztán Ágica határozottan cáfolta azt a felvetést is, hogy Jerzy miatt lett vége a kapcsolatának. Ehelyett az igazság az, hogy már jóval korábban megingott szerelmével a stabilitás. A villában töltött napok után a tovább omladozó kapcsolatot még sikerült megmenteni, és csak jóval később, ráadásul Ágica döntése alapján vetettek véget az együttjárásnak - Jerzy pedig eközben semmilyen szerepet nem játszott a szőke lány életében.

Ami pedig a VV4 szépfiúját illeti, ő továbbra is keresi az igazit, és elmondta, Ágicával nagyon jó baráti kapcsolatot ápolnak, de mindketten egyetértenek abban, hogy ha ennél többet engednének maguknak, akkor az mindent tönkretenne.

Egy újabb mese tehát megdőlt, de biztosak vagyunk benne, hogy hallunk még mindkét celebről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.