Szabó Ádámnak nincs ideje komoly kapcsolatra

Szexajánlatot már kapott, de bugyit vár a Csillag születik sztárja

A fellépések és a rengeteg gyakorlás mellett nem sok ideje jut a csajozásra Szabó Ádámnak, pedig önkéntes jelentkező szép számmal akad. De az egyéjszakás kalandok nem az ő stílusa.

Képekben Szabó Ádám legjobb pillanatai a Csillag születikben képgaléria

2011.07.12 13:29ma.hu

Élvezi a nyakába hullott népszerűséget Szabó Ádám, a Csillag születik "harmonikás fiúja". Ez persze néha kínos pillanatokat is okoz neki, de a tőle megszokott szellemességgel hárítja a magánéletére vonatkozó kérdéseket, miközben azt bevallotta, hogy továbbra is szabad a szíve.

"Sokkal több lánynak tetszem a műsor óta, és én is sokkal többel foglalkozom" - árulta el az Új Ásznak, de hozzátette, hogy a bőséges ajánlatokból ugyan lenne lehetősége válogatni, de egy tartós kapcsolat most biztos nem fér bele az életébe.

Nem is csoda: a kiscsillag nemrég érettségizett le, de hiába szabadult fel most az ideje jelentős része, azt mind elviszik a fellépések. Néhány hete mesélte el, hogy a naptárja már egész évre meg van töltve szereplésekkel, és persze a gyakorlást sem szabad elhanyagolnia, amire napi 5-6 órát szán mindig.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Van viszont egy titkos álma: miközben hízeleg a lelkének, hogy ennyi lány gratulál neki és ilyen sokan szeretnének vele megismerkedni, sőt, páran ajánlatot is tettek neki, Ádám abban reménykedik, hogy egyszer ő is megtapasztalhatja, milyen érzés lehet egy férfinek, ha női alsóneműt kap.

"Még nem kaptam rajongótól fehérneműt, erre még várok, hiszen ez biztosan jó érzés lehet" - súgta meg a bulvárlapnak, és biztosak vagyunk benne, hogy erre innen kezdve már nem is kell olyan sokat várnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.