Timi Chen a politikát választotta

Az igazságért akar harcolni a kiesett kiscsillag!

Énekesként nem jutott a csúcsra, bár hatodiknak lenni is szép eredmény. Timi Chen mégis úgy döntött: visszatér az iskolapadba és politikusként próbál majd érvényesülni a világban.

2011.05.16 18:29ma.hu
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nem okozott túlzott meglepetést a múlt szombati Csillag Születik eredményhirdetése, ám Szirtes Tamás mégis sajnálta, hogy a kínai származású, de Magyarországon élő Timi Chen búcsúzni kényszerült a versenytől.

A fiatal lány énekesként indult a tehetségkutatóban, de hangja hallhatóan nyers még, kidolgozatlan, talán ennek tudható be leginkább, hogy a szavazók nem juttatták tovább őt. Sőt, már korábban is többször érte olyan kritika a zsűritagok részéről, hogy bizonytalan a hangja és nem is mindig sikerül eltalálnia a megfelelő magasságokat.

Szirtes tanár úr szerint azonban Timi torkában sokkal "bársonyosabb, nemesebb hang van", csak megfelelő énektanár kellene neki, aki ezt előhozza a mutáláson már túlesett lányból - tudta meg az Új Ász.

Persze a 16 éves ifjú hölgyet nem keserítette el a kiesés, örül annak, hogy eddig eljutott a versenyben, több ezer jelentkezőből eljutni a 6. helyig igazán szép eredmény. Addig viszont, amíg folytathatja az énekesi pályát, inkább a tanulásra koncentrál, hisz van egy másik álma is: politikusként vagy ügyvédként szeretne harcolni az igazságtalanság és a szegénység ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.