100-140 km/h-s tempót diktált a szél

Mi a f... - a tornádó az állatot az emberből

Ön halálosan nyugodt maradna, ha éppen széthullani látszana a világ egy tornádó tombolása nyomán? Na ugye!

2014.12.15 17:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Ugyan Los Angeles sem mentes a természeti erők hatása alól - sőt, mivel a Szent-András törésvonalon fekszik, igazából nagyon is ki van szolgáltatva neki -, mégis, a városban meglehetősen ritka vendég a tornádó. Éppen ezért volt annyira megdöbbentő, amikor pár nappal ezelőtt az Angyalok Városának déli részén átvonult egy kisebb példány.

Az esemény egy részét telefonnal rögzítő Jamie Mena közzé is tette "alkotását", melyre jól illik a sípolások áriája jelző. Menát annyira lenyűgözte, megfélemlítette a természet tombolása (durván meghajlottak a fák, repkedtek a tetődarabok és így tovább), hogy gyakorlatilag végig káromkodta az egész felvételt. Ezt utóbb amerikai módszerrel tüntették el - kisípolták a videóból. Nézze (hallgassa) csak:



A tornádó egyébként 100-140 kilométer per órás széllökésekkel "örvendeztette meg" az Egyesült Államok délnyugati részén lakókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.