Milyen szép a világ...

Egyik sem tornádó, mégis félelmetesen gyönyörűek - fotók!

Az úgynevezett peremfelhők mellett nem lehet szó nélkül elmenni, hiszen nem csak csodálatosak, hanem félelmetesek is egyszerre...

Nézze meg a hátborzongató képeket! >>> képgaléria

2014.08.18 19:55ma.hu
KATT a képekért!

A meteorológia mindössze 10 felhőfajt különböztet meg, (természetesen a tíz alapfajon kívül sok speciális felhőt ismerünk, ilyenek például az éjszakai világító felhők is) mégis mikor felnézünk az égre, órákig el tudnánk merülni sokféleségük tengerében. Mindazonáltal, a viharfelhők látványa nem szívmelengető mindannyiunk számára, ám sokféleségüket érdemes a fenti képekben megcsodálni! A peremfelhők egyébként a szupercellák egyik jellegzetes felhőformája (de természetesen más zivataroknál is gyakran megfigyelhetők).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.