Hegyetlen apokalipszis

Maja apokalipszis: lezártak egy hegyet tömeges öngyilkosság miatt

Nem csak Franciaországban, Argentínában is lezártak egy hegyet a hatóságok a maja apokalipszis miatt, igaz ide nem a túlélni vágyók, hanem öngyilkosok hadát várják.

2012.12.20 11:20Konrád - ma.hu

A rendőrség egy Facebook esemény meghívója miatt zárt le - december 20-tól 22-ig - az Uritorco hegyhez vezető minden útvonalat. A közösségi hálózaton terjengő meghívó szerint, a szervezők azokat várják a hegyre, akik részt akarnak venni a pénteken esedékes “spirituális tömeges öngyilkosságban”. A “hívőknek és a fény harcosainak” címzett meghívót a hatóságok komolyan vették, és megpróbálják megakadályozni az eseményt.

Az “EBR” által szignózott meghívó szerint “elhagyjuk tisztátlan testünket és lelkünket átküldjük a 2012. december 21-én 21:00-kor megnyíló inter-dimenzionális kapun. Egyesülj a Fény Seregével, ami megmenti majd az emberiséget!”

Mire José Peña értesítette a rendőrséget a Facebookon és a Twitteren terjengő meghívóról, már több mint 150-en jelezték, hogy jelen lesznek a nagy eseményen. A rendőrség azonnal lépett, és csütörtöktől szombatig zárlat alá vonta a Cordoba tartomány közepén fekvő 2000 méter magas hegyet.

A hegy először 1986-ban robbant be a köztudatba, mikor egy rejtélyes fényvillanás egy gyémánt alakját égette az egyik lejtő növényzetébe. Azóta az Uritorco több állítólagos UFO-észlelésnek is otthont adott. Rafael Garcia, a hegy természetvédelmi területének vezetője elmondta: “Minden évben több ezer ember érkezik ide, különböző misztikus hiedelmekkel, de sosem történt tragédia. Szeretnénk, ha ez így is maradna.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.