A Buda-Cash Brókerház optimista

Kitörési lehetőség előtt áll Magyarország?

A Buda-Cash Brókerház szakértői úgy vélik: a viszonylag kedvezőtlen világgazdasági növekedési kilátások ellenére Magyarország kitörési lehetőség előtt áll, a Széll Kálmán Tervben rejlő lehetőségeknek köszönhetően.

2011.04.07 12:07MTI

Tóth Gergely elemző a brókerház csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a kormány által vázolt reformtervek - annak ellenére, hogy a részletek nem ismertek - erősítették az ország iránti befektetői bizalmat, ami a forint eszközök iránti keresletben is megmutatkozott. Bizakodásra adhat okot az is, hogy a program megvalósításához megvan a politikai többség.
   
Taracky Andrej deviza üzletág vezető azt fejtegette, hogy a forint árfolyam alakulásában fordulópont volt március 15-én. A szakértő rövid távon további forint erősödésre számít, a következő egy hónapban nem tartja kizártnak a 260 alatti euró árfolyamot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.