Egyetlen ajánlattevőként nyert a tenderen

A KPMG méri fel az ipar energiamegtakarítási lehetőségeit

A cég egyetlen ajánlattevőként indult a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft.tenderén. A felmérés célja segíteni a 2014-2020 közötti uniós fejlesztési források elosztásának a tervezését.

2015.03.09 15:54MTI

Egyetlen ajánlattevőként a KPMG Tanácsadó Kft. nyerte meg azt a tendert, amelyet azért írt ki a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft., hogy felmérje, milyen lehetőségek vannak az iparban az energiamegtakarításra - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A nyílt közbeszerzést nettó 327,5 millió forinttal nyerte meg a KPMG.

A felmérés célja az, hogy segítse a 2014-2020 közötti uniós fejlesztési források elosztásának a tervezését. A munka végére egy olyan adatbázis készül el, amely 4 ezer magyar iparvállalat adatait tartalmazza.

Az adatokból modelleket lehet készíteni az energiamegtakarításra. A Virtuális Erőmű Program feladata, hogy összegyűjtse, rendszerezze, számszerűsítse és közzétegye a vállalkozások energiahatékonyság terén elért eredményeit.

Célul tűzte ki, hogy 2020-ig 200 megawattnyi erőmű termelésének megfelelő energia megtakarításához járul hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.