IPO

A londoni tőzsdén landol a Wizz Air

Alacsony áraik sok közép- és kelet-európai fogyasztónak nyújtanak lehetőséget olcsó légutazáshoz, és olyan piacokon működnek, ahol jelentős növekedési lehetőségek vannak.

2015.02.04 10:16MTI

A Wizz Air légitársaság keddi közleményében bejelentette, hogy kezdeti nyilvános kibocsátásra (IPO) készül Londonban. A Wizz Air nagyjából 150 millió euró bevételre számít a részvénykibocsátásból.

A közlemény nem tartalmazott részleteket, hogy pontosan milyen áron és milyen számban kezdik árulni a Wizz Air részvényeit, de a tőzsdei bevezetés várhatóan 2015 első negyedévében történik majd.

A közlemény idézte Váradi József vezérigazgatót, aki szerint az alacsony áraik sok közép- és kelet-európai fogyasztónak nyújtanak lehetőséget olcsó légutazáshoz, és olyan piacokon működnek, ahol jelentős növekedési lehetőségek vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.