Videó az idei utolsó két kamionversenyről!

Minden idők egyik legnagyobb rajtbalesete a Truck Race történetében

Bár az OXXO Energy Truck Race Team Jaramai versenyéről készült már videó, most picit megvágva, és a Le Mans-i versennyel kiegészítve láthatjuk. Hat kameraállásból is megnézhetjük azt, amit még talán sohasem...

2011.12.14 06:46ma.hu

Az OXXO Energy Truck Race Team sok eredménnyel büszkélkedhet: Jaramában futamgyőzelem, Le Mans-ban egy harmadik, majd egy második hely! Noha a Jaramai versenyéről készült már videoklip, és már olvashattunk is az eseményről, megnézhetjük minden idők egyik legnagyobb rajtbalesetét a Truck Race történetében, hat különböző kameraállásból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.