Szinte behozhatatlan volt

Gyűrte az OXXO: a rajt pillanatában lett Európa-bajnok

Bár Jochen Hahn előnye szinte behozhatatlan volt a futam előtt, mégsem gondolta senki, hogy a rajt pillanatában lesz Európa-bajnok.

2011.10.08 09:57ma.hu

Hatalmas rajtbalesettel indult a vasárnapi első futam, és pont előttünk történt minden. Közvetlenül Norbi előtt balról összeakadt Mika Makinen és Stuart Oliver, és az egyik Renault-val együtt távoztak a kavicságyba, Norbi éppen csak ki tudta kerülni őket jobbra tartva, amikor előtte Albacete kacsázva próbálta elkerülni az ütközést, de oldalról nekiment Uwe Nittel, és úgy összeakadtak, hogy irányíthatatlanul sodródtak a betonfal felé, mindezt 160 km/h-nál - írja az OXXO team, majd hozzáteszik: - Kivételesen Uwe nem hibázott, mert őt is meglökték, ráadásul kiszakították a hátsó gumiját, így ő is csak sodródott a történésekkel.

fotó: oxxoracing.hu


Jochen Hahn, az OXXO Energy Drink pilótája Európa-bajnok lett, de hogy ne csak Albacete balesete miatt nyerjen, behozta kamionját a második helyen, így mindenképp övé lett volna a bajnoki cím.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.