Az év utolsó versenye

Második hely a szezonzáró futamon: nagyot vezetett Kiss Norbert Le Mans-ban

Fantasztikusan rajtolt az OXXO Energy Truck Race Team pilótája, Kiss Norbert Le Mans-ban, az év utolsó versenyén.

2011.10.09 15:58ma.hu

Eredményesen zárta a szezont az OXXO Energy Truck Race Team, két dobogóval egy harmadik, majd egy második hellyel, és persze a csapatbajnoki dobogókról se feledkezzünk meg - összegezte az évet a lelkes csapat.

Kiss Norbert, az OXXO Energy Truck Race Team pilótája fantasztikusan rajtolt Le Mans-ban, az év utolsó versenyén. A második kanyarban már vezette a futamot, és kezdett elhúzni a mezőnytől. Marcus Bösiger azonban elkezdett felzárkózni, és néhány kör után már közvetlen a nyomában autózott.

- Norbi jól tudta, nem fog sokáig várni Marcus, hamar kilöki őt a pályáról, így inkább elengedte, hisz a következő versenyző, aki szintén egy Renault volt, messze-messze mögöttünk járt. Nem sokáig.  - nyilatkozta az  OXXO team sajtószóvívője.

Az utolsó előtti körben Bösiger   megpróbálta leszorítani az OXXO versenyzőjét a pályáról, ám a balosban végül Kiss Norbert őt szorította ki a kavicságyba. Persze a csatában lelassultak, így a nevető harmadik Öestreich lett, aki átvette a vezetést Norbi előtt, Bösiger pedig visszaesett a 3-ik helyre.

Kiss Norbit mindennek ellenére a második helyen intette le a kockás zászló, így vasárnap is a dobogón állhatott - zárul a közlemény.

fotó: www.oxxoracing.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.