Szép eredménnyel zárult a szombati kör

Tereprali ob: Második helyen áll a Palik-Darázsi duó

Belelendült a Palik László, Darázsi Gábor páros - A tereprali országos bajnokság negyedik futamának második napján, két szelektív szakasz teljesítése után már a második helyen áll a duó.

2010.06.13 08:35Palik Racing Team

Két szelektív szakasz teljesítése után második helyen zárt a tereprali országos bajnokság negyedik futamának második napján a Palik László- Darázsi Gábor páros.

A MetalCom-kupa pénteki szuperspeciálisát követően ötödik egység a szombati első szakaszon a harmadik, a másodikon pedig a második időt érte el. Hátránya mindössze tizenkét másodperc az éllovashoz képest.

MetalCom-kupa, a 2010-es magyar tereprali-bajnokság negyedik futama. (Az össztáv 442 kilométer, a szelektív szakaszok hossza 400 km)

3. szelektív szakasz (szombat): 26kilométer
4. szelektív szakasz (szombat): 68 kilométer
5. szelektív szakasz (szombat): 26 kilométer
6. szelektív szakasz (vasárnap): 21 kilométer
7. szelektív szakasz (vasárnap): 68 kilométer
8. szelektív szakasz (vasárnap): 21 kilométer
9. szelektív szakasz (vasárnap): 68 kilométer

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.