Torna mesterfokú ob

Berki Krisztián is szerepel a győri Audi Arénában

A lólengésben olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián is szerepel a péntektől vasárnapig tartó torna mesterfokú bajnokságon, amelynek a győri Audi Aréna ad otthont.

2016.11.25 02:30MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a mesterfokú bajnokság összetett versenye pénteken 12 órakor kezdődik a férfiak gyakorlataival, majd 16 órakor a nők folytatják, ez egyben a csapatbajnokság második fordulója is lesz a klubok számára.

Szombaton és vasárnap 11 órától a szerenkénti döntőkre kerül sor.

A viadalon ott lesz a lólengésben olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián is, aki az elmúlt hétvégén megnyerte a cottbusi világkupa-versenyt. Szintén a szerekhez lép a németországi viadalon ugyancsak aranyérmes Kovács Zsófia, és Böczögő Dorina is bemutatkozik, aki idén talajon vk-szériagyőztes lett.

A győri eseményre a belépés díjtalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.