Wimbledon

Babosék női párosban búcsúztak az elődöntőben

Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal az elődöntőben búcsúzott pénteken a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyében.

2015.07.10 16:19MTI

A torna honlapja szerint a negyedik helyen kiemelt, tavaly finalista magyar, francia duó a másodikként rangsorolt Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina kettőssel szállt szembe, és elvesztette az első játszmát. A folytatásban Babosék elbukták az adogatásukat, ám ezt követően feljavult a játékuk, s végül megnyerték a szettet. A döntő felvonásban a magyar, francia duónak 4:0-ról még sikerült 5:4-re visszakapaszkodnia, de egyenlíteni már nem tudott, s így végül 2 óra 4 perc alatt elvesztette a mérkőzést.

Babos estefelé javíthat, ugyanis vegyespárosban az osztrák Alexander Peyával szintén elődöntős.



Eredmény:

női páros, elődöntő: Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina (orosz, 2.)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.) 6:3, 4:6, 6:4



később:

vegyespáros elődöntő: Babos Tímea, Alexander Peya (magyar, osztrák, 5.)-Robert Lindstedt, Anabel Medina Garrigues (svéd, spanyol) 18.00 körül

férfi elődöntő: Djokovic (szerb, 1.)-Gasquet (francia, 21.) Federer (svájci, 2.)-Murray (brit, 3.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.