Programajánló

Férfi kézilabda BL: élménypark Veszprémben, 1500 szurkoló Kölnben

Élménypark várja a Veszprém Aréna előtti téren az MKB-MVM Veszprém szimpatizánsait a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője alatt május 30-án és 31-én, miközben a csapatot várhatóan 1500 szurkoló kíséri el Németországba.

2015.05.13 18:08MTI

A gárda már tavaly is résztvevője volt a kölni Final Fournak - negyedik helyen végzett -, és akkor is szerveztek programot a Veszprém Aréna elé.

Rózsa Iván, a Telekom vállalati kommunikációs igazgatója elmondta: a közös szurkolás lehetőségét megteremtő parkba ellátogatók május 30-án és 31-én egy 45 négyzetméteres LED-kivetítőn követhetik majd a két elődöntőt, a zárónapon pedig a bronz-, illetve az aranyéremért folyó csatákat.

Hozzátette: arról is gondoskodni fognak, hogy Kölnből friss hírek, üzenetek, képek és videók jussanak el a szurkolói parkba, onnan pedig biztató üzenetek, és remélhetőleg gratulációk is a csapathoz.

A meccsnézés mellett egész napos programokkal - többek között tippelős és célba dobó versennyel, gyerekeknek szóló játékokkal - várják a szurkolókat.

A kölni Final Four első elődöntőjét a spanyol Barcelona és a lengyel Kielce vívja 15.15-kor, míg a Veszprém és a német THW Kiel csatája 18.00-kor kezdődik. Másnap, május 31-én negyed 4-kor lesz a bronzmeccs, délután 6-kor pedig a finálé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.